NSP en NVTL voeren in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken de ontwerpverkenning Regio van de toekomst uit. In vier regio’s doen acht ontwerpteams ontwerponderzoek naar de grote opgaven die in de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) aan bod komen. In een speciale blogserie doet Blauwe Kamer verslag. Blog 6 staat nu online en verhaalt over de bijeenkomst De Koers van 30 november jongstleden.

Lees hier het hele blog

BNSP en NVTL voeren in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken de ontwerpverkenning Regio van de toekomst uit. In vier regio’s doen acht ontwerpteams ontwerponderzoek naar de grote opgaven die in de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) aan bod komen. In een speciale blogserie doet Blauwe Kamer verslag. 

 

Foto: Marjolein Hillige

Lees meer...

Op 22 en 23 oktober vond de tweedaagse Regiobijeenkomst Arnhem, Nijmegen, Foodvalley plaats.

Naast presentaties waren er werksessies zowel binnen de teams als met externe deskundigen waardoor de opgaven waaraan de twee teams werken weer verder zijn toegespitst op de resultaten die op 30 november, als tussenstand, worden gepresenteerd. Lees hier het verslag van de regiobijeenkomst.

Ook nieuwsgierig naar de koers die de teams varen? Schrijf je dan in voor 30  november: De Koers, in Pakhuis De Zwijger.